eşya depolama
Öne Çıkanlar tunceli şehit DNAnın keşfi bitcoin piyasas benzin zammı araştırma

Samsung yeni kapaklı telefon üretiyor!
 Samsung kapaklı telefon üretiyor ve SM-G9198’in Qualcomm Snapdragon 808 yongasetine ve 2 GB ana bellek ile en güçlü kapaklı telefon olarak geliyor. 
Telefonun özellikleri arasında f/1.9 diyafram değerinde 16 MP arka kamera, 5 MP ön kamera, 16 GB artırabilir dahili hafıza, LTE bağlantılı ve2020 mAh  batarya yer almaktadır.

Yazılım tarafında ise Samsung SM-G9198 ; şu anda Android'in en son sürümü olan Android Lollipop 5.1.1 ile çalışmaktadır. Temmuz ayının başlarında kapaklı tasarımı ile TENAA tarafından onaylanmış olan SM-G9891 model numaralı olan telefon, TENAA üzerinde gçrünen aynı tasarımı ve özellikleriile beraber geldi.

Samsung  SM-G9198, 1280 ve 768 piksel çözünürlükte 3.9-inç Super AMOLED iki ekran ile beraber gelecek. Her iki ekran da Corning Gorilla Glass 4 katmanları tarafından korunmakta ve Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 gibi Samsung telefonları benzer bir şekilde ultra dayanıklı cam tasarımına sahip olarak geliyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.