eşya depolama
Öne Çıkanlar şafak sezer sürtünme ile hamile Galatasaray Altay şifresiz izle Kasımpaşa Erkan Trükten

"Snapchat kotanızı sevecek!"
Telefonlarda oldukça fazla yer kaplayan uygulamalardan olan Snapchat, yeni gelen güncelleme ile birlikte artık çok daha az veri harcayacak. Kimi zaman harcadığı veri miktarıyla da kullanıcıların eleştirilerini alan uygulamada yeni güncelleme ile gelen Travel Mode ile kullanıcılar uygulamanın veri tüketimini ayarlayabilecek ve kısıtlayabilecek.

Güncellemeyi yaptıktan sonra gereksiz yüklemeleri kapatmak ve indirme işlemlerini durdurmak mümkün oluyor. Mod aktifleştirildiğinde Snapchat, sadece dokunduğumuz görüntüleri indirecek. Yani tüm görseller yerine sadece istediğimiz snap'i indirerek gereksiz veri tüketiminin önüne geçmiş olacağız.

Sticker Picker özelliği geliyor

App Store ve Google Play üzerindeki yerini alan güncelleme, aynı zamanda Sticker Picker özelliği ile gelmekte. Bu özellik sayesinde emojileri sadece yazıların içerisine değil istediğimiz tüm görüntülere de ekleyebiliriz. Sınırsız emojiler ile birlikte görüntülere farklı bir anlam katmak artık mümkün. İzlenme sayısını kontrol etmeyi eskiye oranla daha kolaylaştıran geliştirici ekip, güncelleme aracılığıyla fotoğraflarımızı kimin izlediğini hızlı ve kolay bir şekilde kontrol etmemize olanak tanıyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.