eşya depolama
Öne Çıkanlar tunceli şehit DNAnın keşfi bitcoin piyasas benzin zammı araştırma

Windows 10, şimdiden 50 milyon!
Dünya devi haline gelmiş olan Windows'un yeni işletim sistemi Windows 10, rekordan rekora doğru koşuyor. Windows 10, piyasaya sürüldüğünden beri indirilme sayısı 50 milyonu aştı.

Yeni işletim sistemi Windows 10'un piyasaya çıkış tarihinin üzerinden daha üç hafta geçmeden cihazlara yüklenme ve kurulma sayısı hızını azaltmadan artırmaya devam ediyor. Microsoft'un yeni işletim sistemi, son verilere göre dünya çapında 50 milyon yüklemeye ulaştı.

WinBeta'nın yakın kaynaklarına göre Windows 10'u kullanan Microsoft kullanıcılarının sayısı, 50 milyonu çoktan aşmış durumda. Bu sayı ilk etapta çok fazla görünse de Microsoft'un Windows 10 için hedefinin 1 milyar kullanıcıyı aşmak olduğunu hatırlatmakta büyük bir fayda var.

Windows 10, Windows 7, 8 ve 8.1'i kullananlar için ücretsiz bir güncelleme halinde sunuldu. Ücretsiz güncelleme fırsatından yararlanmak için Windows 10'un çıkış tarihinden bir sene içinde Windows 10 kopyanızı rezerve edilmesi gerekiyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.