eşya depolama

Rusya, Azez'e füzelerle karşı saldırı yaptı!
 Suriye'nin Lazkiye Limanı açıklarında demirli Rus Savaş gemilerinden Halep'in Azez ilçesindeki sivil birimlerine ilişkin 8 balistik füze attığı açıklandı. 
Elde edilen bilgilere göre, Rus savaş uçaklarının bu sabah erken saatlerde Azez ilçesinde bir hastane, bir okul ve bazı yerleşim birimlerinin de içlerinde olduğu sivil hedefleri misket bombaları ile vurmasından sonra balistik füzeler ile saldırdı. 

Bir okulun ve hastanenin arkasına düşen füzelerin patlaması esnasında aralarında çocukve kadınlarında olduğu 7 kişinin öldüğünü belirten kaynaklar, 50'den fazla sivilin yaralandığını açıkladı. 

Rus savaş uçaklarından atılan balistik füzelerden biri, Azez'in  yaklaşık 1 kilometre batısında yer alan bir zeytin bahçesine düştü. Özgür Suriye  Ordusuna mensup askerler tarafından bulunan füzenin patlamadığı anlaşıldı.  Balistik füzenin ateşleme sisteminin devreye girmeyerek teknik arıza sonucu  patlamadığı kaydedildi.

Rusya bundan bir süre öncede Azez'e balistik füzeler ile saldırmış füzelerden biri açık arazide patlamamış halde bulunmuştu. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.