eşya depolama
Öne Çıkanlar seda sayan Aziz dizisi Galatasaray Hüseyin Aydın 3 şubat a101

Dünyaca Ünlü Marka Hakkında Şikayetler Giderek Çoğalıyor !

Dünyaca ünlü markalar arasında yer alan ve Türkiye'de oldukça fazla şubesi olan Popeyes Markası hakkında her geçen gün şikayetler artmaya devam ediyor. Şikayetlerin başlıca sebepleri arasında Yanlış Ürün ve Saatlerce bekleme var.

İhbar hattımıza gelen bir mail de detaylı bir anlatım sunulmuş. Bizde bu haberi yapıp aslı var mı diye araştırmaya karar verdik.

Öncelikle Sikayetvar.com üzerinde olan şikayetlerden bir kaç tanesini sizinle paylaşmak isteriz.

Öncelikle Sikayet var sitesine baktığımızda Çok ciddi bir şikayet olduğunu görmekteyiz. Bununla birlikte Çözüm Sayısıda oldukça Az. ! 3583 Sikayet ve artmakta iken sadece 317 çözüm sunulmuş.

Hergün aktif olarak aynı şekilde şikayetlerin gelmesi göze batan noktalar arasında yer alıyor. Bir kaç örnek daha,

Görünen o ki ciddi anlamda markanın kendini güncellemesi gerekmektedir. Personel davranışlarından Ürünlere Tıkla Gelsin Uygulamasına kadar firmada sorunlar çok fazla.

Gelen Şikayetler arasında TIKLA GELSİN uygulamasıda yer almakta fakat onun haberini sizlere daha sonra yapmak isteriz.

Mailimize gelen şikayet haberinden bir diğeri de tıkla gelsin canlı destek ve iletişim ile alakalı. İnsanların ulaşmakta zorlandığı, İletişim kuramadığı, Umursamazlıkta son noktaya gelinen, Ödeme alındıktan sonra iletişim sorunu oluşan durumları fazlaca yine sikayetvar.com üzerinde görmekteyiz.

Firma hakkında görünen o ki çok ciddi şikayetler var. Umarız kendilerini en kısa sürede bu şikayetler üzerinde çözüm odaklı olmaya götürürler.

Özel haberimizin takipçisi olacağımızı bildirir. Konu hakkında gelişmeleri sizlerle ile paylaşmaktan mutluluk duyarız.

Popeyes Hakkında Ekşi sözlük de oldukça tartışma konusuna girmiş. Oradaki Kaynakları burada yayınlamanın Edep kategorisi dışında olacağını düşünerek linkini bırakmak istedik.

İşte Ekşi sözlükte Popeyes deneyimleri >>>>> https://eksisozluk.com/popeyes--790970?p=51

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nuri 2 yıl önce

Bu popeyes için normal bir şey bu zamana kadar medyaya düşmemiş olması şaşırtıcı. artık birilerinin ilgileniyor olması beni sevindirdi. biz parayı sokakta toplamıyoruz. hele hele tıkla gelsin uygulamasına diyecek laf bulana helal olsun derim.