eşya depolama

Yolcu Uçağı Öğrenci ve Öğretmenlere Mezar Oldu

Fransa’da düşen ve 150 kişiye mezar olan yolcu uçağında 16 öğrenci ve 2 öğretmenin daha bulunduğu ifade edildi..

 

Germanwings Hava Yolları’na ait yolcu uçağı Alpler’e çakılarak 150 kişiye mezar olmasından sonra korkunç gerçekler bir bir ortaya çıkmaya başladı. Uçakta 1’den fazla Türk yolcusu olduğu iddialarından sonra 67 yolcunun da Alman vatandaşı olduğu ve çok sayıda İspanyol vatandaşının da yolcu uçağında hayatını kaybettiği vurgulandı.

 

Gelsenkirchen kenti yakınlarında bulunan Hertern Kasabası’ndan bir liseden (Gymnasium) 16 öğrenci ve 2’de öğretmenden oluşan bir sınıfın da bu uçakta bulunduğu belirtildi. Öğrencilerin, İspanya'dan gelen öğrenci grubuna karşılık İspanya'ya giden öğrenci grubu olduğu ifade edildi.

 

Kazanın ardından Almanya Şansölyesi Angela Merkel'in tüm randevularını iptal ettiği belirtilirken, “Şoktayız, 150 insanımızı uçak kazasında kaybettik, yasımız, acımız çok büyük” ifadelerini kullandı. Angela Merkel'in yarın Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti Başbakanı Hannelore Kraft ile birlikte, uçağın enkazının bulunduğu Fransa'nın güneyine gideceği belirtildi.

 

Yaşanan uçak kazasından hemen sonra Almanya parlementosunda bakanların acil olarak toplantı yaptığı ve ek olarak telefon numarası 08007666350 olan bir de kriz masasının oluşturulduğu ifade edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.