eşya depolama
Öne Çıkanlar Gebelik hesaplama Gebelik testi Tatil cep telefonu 2022 asgari ücret

İçerde 33. son bölüm tamamı Puhu TV

İçerde 33. bölümü Show TV ekranlarında yayınlandı. Peki İçerde dizisinde 34. bölümde neler olacak? İçerde 34. bölüm fragmanı haberimizde. İçerde 33. son bölümünü Puhu TV ekranlarından full tek parça izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Çağatay Ulusoy ile Aras Bulut İynemli'nin oynadığı İçerde dizisinin yeni bölümü 15 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00'da Show TV ekranlarında olacak.

İÇERDE 33. BÖLÜM ÖZETİ

Mert sonunda Sarp'ın polis olduğunu öğrenir. Artık hem Mert hem de Sarp, İçerde olmayacaktır. Tüm gerçekleri Celal'e anlatmak isteyen Mert buna cesaret edemez. Çünkü Celal'in hem Füsun'a hem de Eylem'e zarar vereceğinden korkar.

İçerde 34. bölüm fragmanı

Mert ise tekrardan Kudret'in peşine düşer. Kudret'in paralarını alan Alyanak ise herkesin dengesini değiştirecek dosyalara sahiptir. Celal'in yok olması için planlar yapmaya başlar. Celal halen Kudret'ten intikam alma peşindedir. Celal sonunda kendisinden saklanan tüm gerçekleri öğrenir.

İÇERDE SON BÖLÜM İZLE

İÇERDE FRAGMAN İZLE

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.