eşya depolama
Öne Çıkanlar Gebelik hesaplama Gebelik testi Tatil cep telefonu 2022 asgari ücret

İsimsizler 5. son bölüm Kanal D

İsimsizler dizisinin 5. bölümü Kanal D ekranlarında yayında. İsimsizler 6. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? İsimsizler dizisinin 6. bölüm fragmanını ve 5. son bölümünü Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Uğur Güneş ile Bülent Alkış'ın oynadığı İsimsizler dizisi yeni bölümüyle 1 Mayıs Pazartesi akşamı Kanal D ekranlarında olacak.

İSİMSİZLER 5. BÖLÜM ÖZETİ

Fatih'e yönelik gerçekleştirilecek olan suikast Virankaya'yı ayağa kaldıracaktır. Fatih sonunda kendisini ölüme atmak isteyen kişiyi aramaya başlar. Örgüt ise Türkiye üzerindeki kötü planlarını uygulamaya çalışır.

Elif ise yaralı olarak ele geçen Arif'in tedavisi için örgüt tarafından rehin alınınca işler kızışır. Elif'i kötü bir sürpriz bekler.

İÇERDE SON BÖLÜM İZLE

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.