eşya depolama
Öne Çıkanlar Gebelik hesaplama Gebelik testi cep telefonu Tatil yağmur

Kısmetse Olur 5 Mayıs neden yok bitti mi yeni bölüm saat kaçta

Kanal D yayın akışında bir son dakika değişikliği oldu. Kısmetse Olur 5 Mayıs programının yayından resmen kaldırıldığı açıklandı. Kısmetse Olur 5 Mayıs Cuma neden yok? Kısmetse Olur yayından kaldırıldı mı? Kısmetse Olur yeni bölüm ne zaman 5 Mayıs Cuma yayınlanacak mı?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur programının 5 Mayıs yayın akışında olmaması gözlerden kaçmadı. Son çıkan KHK ile Kısmetse Olur yarışmasının bundan sonra ekranlarda olmayacağı iddia ediliyor.

KISMETSE OLUR YAYINDAN KALDIRILDI MI?

Bugün yayınlanan KHK ile evlilik programlarına gelen yasak sonrasında Kısmetse Olur programının yayından kaldırıldığı açıklandı. 2 Mayı Salı gecesinde yayınlanması beklenen Kısmetse Olur haftanın finali programı Kanal D tarafından yayından kaldırıldı.

Kısmetse Olur programının yapımcısı Haluk Şirin, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden açıklamada bulunurken takipçilerinden de yorum geldi.

“İlk günden bu yana verdiğiniz tüm desteklere çok çok teşekkür ederiz. Program yeni yasal düzenleme nedeni ile bugün sona ermiştir. Bir sure İste Benim Stilim ile beraberiz, sonra eylemlerimiz hızlanarak devam edecek. Program süresince istemeden her kimi kırdıysak affola. Küfür edenlere de teşekkür edenlere de sonsuz sevgi ve saygılarımızla. Bye"

Şirin yaptığı ikinci açıklamada ise şu ifadelere yer verdi: Büyük ihtimal pazartesi Kismetse Olur devam edecekmis... Kanal pazartesi durumu netleştirecek. Tekrar çekim koyduk, gelişmeleri bildireceğim." ifadeleri kullanıldı.

NOT: Kısmetse Olur yarışması bu hafta Kanal D ekranlarından tamamen kaldırıldı ve yayınlanmayacak. Hafta sonunda ekranlara ggelmesi beklenen Kısmetse Olur yarışmasının final yapması gündemde.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.