eşya depolama
Öne Çıkanlar Gebelik hesaplama Gebelik testi cep telefonu Tatil yağmur

Türk yatırımcıya uyarı!
Uyarı Türkiye-Yunanistan İş Konseyi Yürütme Kurulu BaşkanVekili Tevfik Bilgen'den geldi.Bilgen,Euro Birliği'nin dahi çekinceyle yaklaştığı Yunanistan'a Türk yatırımcı uzak durmalı dedi.Bilgen,Avrupalıların dahi Yunanistan'a borç verme konusunda istekli görünmediğini bu nedenle Yunanistan pazarına girecek Türk yatırımcının kısa sürede de olsa uzak durması gerekiyor dedi.

Bilgen AA'ya Yunanistan'ın içinde bulunduğu durum ile ilgili yaptığı açıklamada,

"Bu çok daha önceden beri konuşulan bir özelleştirme ve hala yapılmadı. Bu konu herkesin tahmin yürütebileceği bir konu olmasına rağmen, Türk olarak çekinerek yorum yapıyorum, çünkü bazı Yunanlı dostlarımız Türklerin bakış açısı gibi görebilir. Ama Belçikalı da aynı şeyi söyleyecektir, Portekizli de aynı şeyi söyleyecektir.”diye konuştu.

'Şuanda Yunanistan'a yatırım güvenli değil'

Ülkenin içinde bulunduğu durum nedeniyle yeterince kar yapılamayacağını,hatta ülkede devam eden olumsuz durum ve kriz nedeniyle bölgede olan birçok yatırımcının da dükkanlarını ve mağazalarını kapatıp döndüklerini ifade eden Bilgen,şuanda Türk yatırımcılardan Yunanistan'ı tercih edenlerin olmadığını söyledi.Bilgen Euro Birliği üye ülkesi olmayan Türkiye için de çeşitli zorlu koşulların olduğunu da sözlerine ekledi.

Yunanistan'ın şuan tüm ülkeler için yatırım açısından risk barındırdığını söyleyen Bilgen,borç vermekte bile çekinilen bir ülke olan Yunanistan'a yatırımlarda uzak durulmalı dedi ve bölgeye yatırım yapmayı düşünen Türk yatırımcıyı uyardı.








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.