eşya depolama
Öne Çıkanlar hamilelik testi hamilelik belirtileri Camdaki Kız indirim savaş son durum

CHP’nin seçim hükümeti için HDP şartı: AKP’ye payanda olmayız!
Türkiye koalisyon görüşmelerinin olumsuz sonuçlanmasının ardından erken seçime gidecek. CHP seçim hükümeti için HDP bakan vermezse biz de vermeyiz dedi. AKP’nin yoğun olduğu bir hükümetin içerisinde AKP’ye payanda olmayız diyen CHP Grup Başkanvekili HDP yoksa bizde yokuz dedi. CHP Grup Başkanvekili  "MHP zaten bu hükümete üye vermeyeceğini açıkladı. HDP de çok olumlu değil bu konuda. Eğer HDP de üye vermezse AKP'nin çoğunlukta olduğu bir hükümete biz payandalık yapmayız, biz de bakan vermeyiz." ifadelerini kullandı.

CHP Azınlık hükümeti kurarız
 
CHP Grup Başkanvekili Altay "Saray'ın yapması gereken, görevi hemen bu akşam 2100'de CHP'ye vermektir. O durumda biz görüşmelere hemen yarın başlarız. HDP'nin dışarıdan desteklediği bir hükümeti MHP ile kurmak isteriz. Ama bu olmazsa da CHP azınlık hükümetini de kurarak ülkeyi seçime götürmek mümkündür." şeklinde konuştu. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.