eşya depolama
Öne Çıkanlar cep telefonu sosyal medya Tatil

HDP’den çok kritik FLAŞ PKK hamlesi! PKK ile temasa geçecekler
Son dönemlerde artan terör olaylarının ardından HDP PKK terör örgütü ile temasa geçerek PKK’yı ‘meşru savunma’ çizgisine çekmeyi planlıyor. HDP’den yapılacak bu kritik hamleye PKK terör örgütünün ne kadar uyacağı bilinmese de bu flaş gelişmenin ayrıntıları haberimizde.
 
HDP PKK terör örgütü ile temas kurarak PKK terör örgütünün ateşkes ilan etmesini planlıyor. PKK terör örgütü liderlerinden Karayılan doktor Abdullah Biroğlu’nun öldürülmesiyle alakalı özür dilemesinin ardından HDP’de PKK ile temas kurmaya hazırlanıyor. PKK’nın yaptığı eylemlerin HDP’ye siyaset yapma alanı bırakmamasından dolayı HDP’li vekilleri özellikle PKK ile iletişime geçilip ateşkesin sağlanması ve kendilerine yönelik bir saldırı olmadığı sürece saldırı ya da eylem yapılmamasının sağlanması gerektiğini düşünüyor.
    
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.