eşya depolama
Öne Çıkanlar 2022 asgari ücret Gebelik hesaplama Gebelik testi cep telefonu Tatil

Çin'deki patlamanın uzaydan görüntüleri ortaya çıktı
Dün gerçekleşen dev patlamanın nedeni henüz belirlenemezken, bölgeye 200 kişilik uzman ekip gönderildi. En az 50 kişinin öldüğü patlamada yüzlerce kişi de yaralanmıştı.

Patlamanın uzaydan görüntülerini yayınlayan Japon Meteoroloji Dairesi’nin görüntülerinde kentin üzerini bir duman tabakası kaplamış. Patlamada çok sayıda araba ve bina zarar gördü.


Patlama sonrası havada zehirli gaz bulunduğu için kentteki 3 bin 500’den fazla kişi geceyi barınaklarda geçirdi.

71 KİŞİNİN DURUMU AĞIR

Limandaki sanayi bölgesinde bir depoda meydana gelen patlamalarda, yaralılardan 71'inin durumumun ağır olduğu açıklandı.

Patlamaların sebebinin kimyasal bir sızıntı olup olmadığı henüz belirlenemedi. Bölgeye gönderilen uzmanlar bölgede havanın zehirli madde içerip içermediğini belirleyecek.


Patlamanın meydana geldiği depoda, sodyum siyanür ve toluen diizosiyanat gibi zehirli kimyasal maddeler olduğu belirtiliyor.

Çin Komünist Partisi'nin yayın organı People's Daily kurtarma ekiplerinin 700 ton sodyum siyanürü bölgeden çıkarmaya çalıştığını duyurdu.


 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.