eşya depolama
Öne Çıkanlar Galatasaray pkk açılımı

Flaş, flaş, flaş Gündemi sarsacak şok iddia: PKK ile ABD görüşüyor!
İngiltere’de yayınlanan Daily Telegraph gazetesi şok bir iddia gündeme taşıdı. Daily Telegraph gazetesinin gündemi sarsacak iddiasına göre PKK ile ABD arasında görüşmeler gizli olarak sürüyor.
İngiltere’de yayınlanan Daily Telegraph gazetesi şok bir iddiayı gündemine taşıdı. İddiaya göre ABD PKK ile gizlice görüşüyor. ABD’nin PKK ile yaptığı gizli görüşmelerin amacı ise PKK ile Türkiye arasında arabuluculuk yaparak çatışmaları durdurmak ve ateşkesi yeniden sağlamak. Ayrıca Daily Telegraph gazetesi PKK terör örgütünün önde gelen isimleri arasında yer alan Cemil Bayık’ın mesajlar gidip geliyor, toplantılar yapılıyor sözlerine de haberinde yer verdi. Gazete iddiasına yine Cemil Bayık’ın ABD arabuluculuk yaparak bize bir garanti verirse üzerimize düşeni yaparız sözlerini de temel olarak alıyor. ABD’nin IŞİD ile mücadelede daha etkili bir plan yürütmesi için Türkiye’nin PKK ile mücadelesinin de son bulmasını istediği iddia edildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.