eşya depolama

Papağana şok gözaltı! Gözaltına alınan papağan tutuklandı!
Hindistan'da yaşanan fıkra gibi olayda bir papağan ihtiyar bir kadına hakaret ettiği gerekçesiyle polisler tarafından gözaltına alınıp tutuklandı. Papağan kadının ruhsal durumuna zarar verdiği gerekçesiyle yetkililere teslim edildi.

Hindistan basınında çıkan ilginç haberlerden edinilmiş olan bilgilere göre, Çandrapur kentinde yaşayan Sureş Sakharkar isimli vatandaş yıllardır beraber yaşadığı papağanı "Hariyal"e küfürler öğretip ezberletince olanlar oldu.Sahibi Hariyal'i bu küfürleri ve çirkin sözleri üvey annesine karşı söylemesi amacıyla papağanını iki yıl boyuncu eğitti.

İki yılın ardından Hariyal, 85 yaşındaki ihtiyar kadını her gördüğünde hakaret etmeye, küfretmeye başladı. Buna dayanamayan 85 yaşındaki üvey anne Janabai Sakharkar, Hindistan'daki emniyet görevlilerine şikayette bulundu. Kadının şikayeti üzerine polis, yaşlı kadını, üvey oğlu Sureş'i ve papağanı gözaltına alıp karakola götürdü.

İhtiyar kadın, polise vermiş olduğu ifadede şu sözleri kullandı:

"İki yıldır taciz ediliyorum. Beni her gördüğünde edepsiz laflar ediyor. Bu yüzden son iki yılda üç kez şikayette bulundum. Bu papağana el koyulması gerekli."

Polis yetkilileri, ihtiyar üvey anne veoğlu arasında arazi ve mülk anlaşmazlığı olduğunu ortaya çıkardı. Bununla beraber bir polis ayrıca, "Papağanı dikkatlice takip ettik ama karakoldayken ağzından tek bir söz bile çıkmadı." diye belirtti. Papağan, yaşlı kadının ruhsal durumuna zarar verdiği gerekçesiyle Orman Bakanlığı yetkililerine teslim edildi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.