eşya depolama
Öne Çıkanlar seda sayan Aziz dizisi 3 şubat a101 benzin zammı Hüseyin Aydın

29 Eylül okullar tatil mi?

Okulların 4 güne ineceğini tatilin ise 3 güne çıkacağı söylentileri yayılmaya devam ederken 2023-2024 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte bu konu hakkında Milli Eğitim Bakanlığı’ndan bir son dakika açıklaması geldi. Covid-19 salgını sonrasında Eris varyantının ülkemizde görülmeye başlanması Sağlık Bakanlığı’nı da harekete geçirdi.

Geçen seneden bu yana gündemdeki sıcaklığını korumayı başaran 4 gün okul 3 gün tatil haberleri yeniden ayyuka çıktı. Milli Eğitim Bakanlığı’ndan öğretmen mülakatları, sınıfta kalma, kayıt ücreti, seçmeli ders, yabancı dil ve akran zorbalığına ilişkin önemli değerlendirmeler gelirken tatilin 3 güne çıkmasıyla ilgili son dakika açıklaması yapıldı.

29 Eylül tatil mi

29 Eylül Cuma Okullar Tatil mi?

Avrupa’da bazı okulların 4 gün okul 3 gün tatil modellemesine geçmesiyle birlikte Türkiye’deki okullarda da Cuma günlerinin Cumartesi ve Pazar’a eklenerek tatilin uzatılacağı iddiaları sonrasında 29 Eylül okullar tatil mi sorusu gündeme geldi. Milli Eğitim Bakanlığı’ndan yapılan son dakika açıklamasına göre; böyle bir durumun söz konusu olmadığı uyarısı yapıldı. Yani bu bağlamda 29 Eylül Cuma günü okulların tatil olmadığı kesinleşti.

Eğer ki aksi bir durumda 4 gün okul 3 gün tatil modellemesi Türkiye’deki okullarda uygulanmaya başladığı takdirde; Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri öğrenciler 4 gün okullara giderken; Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri ise 3 gün tatil yapacaklar.

Anahtar Kelimeler:
TatilOkullar29 Eylül
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.