eşya depolama
Öne Çıkanlar sürtünme ile hamile pkk açılımı avrupa merkez bankası Kasımpaşa Erkan Trükten

Şafak Sezer'in Yalan Dolan filmi 1 Mart'ta vizyonda

Ünlü komedyen ve oyuncu Şafak Sezer'in yeni filmi "Yalan Dolan" vizyona giriyor. İşte Şafak Sezer'in hayranları tarafından merakla beklenen "Yalan Dolan" filminin vizyon tarihi.

Şafak Sezer'in yeni sinema filmi "Yalan Dolan"ın afişi sonunda yayınlandı. Sıra dışı konusu ile güçlü oyuncu kadrosunu da ekibinde barındıran "Yalan Dolan" filmi vizyona girmeden ses getirmeye başladı.

Komedi tarzında filmleri ile her zaman Türk sinemasında ayrı bir yeri olan Şafak Sezer alışılagelmiş bir tarzın dışına çıkarak "Yalan Dolan" filminde ilginç bir karaktere hayat verecek.

Yalan Dolan Ne Zaman Vizyona Girecek?

"Yalan Dolan" filminin başrollerinde Şafak Sezer'in yanı sıra Çetin Altay, Burcu Binici ve geçtiğimiz aylarda yaşamını yitiren usta oyuncu Yıldırım Öcek de yer alıyor. "Yalan Dolan" filmi 1 Mart Cuma gününden itibaren sinema severler tarafından izlenebilecek.

Şafak Sezer Yalan Dolan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.