eşya depolama
Öne Çıkanlar popeyes şikayet yağmur covid-19 Sömestr mahkum 9 uncu bölüm

19 Mayıs Cuma okullar tatil mi karneler ne zaman alınacak

19 Mayıs 2017 tarihinde kutlanacak olan Atatürk‘ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Cuma günü okulların tatil olup olmadığı merak ediliyor. 19 Mayıs resmi tatil mi? 2017 Okullar ne zaman kapanacak?

207 yılında 19 Mayıs2un hangi güne denk geldiği merak konusu oldu. Şimdiden tatil hazırlıklarına başlayan öğrenciler ayrıca okulların ne zaman kapanacağı da merak etmeye başladılar. MEB 19 Mayıs Cuma okullar tatil olacak mı?

19 MAYIS CUMA TATİL Mİ?

Atatürk‘ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 2017 yılında 19 Mayıs Cuma günü kutlanacak. 19 Mayıs daha önceden resmi tatil ilan edildiğinden kamu çalışanları ile beraber öğrenciler 3 gün tatil yapacaklar.

2017 OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklama göre 2016 - 2017 eğitim öğretim yılı 9 Haziran 2017 Cuma günü sona erecek. Öğrenciler karnelerini ve başarılı belgelerini bugün alacak. 2017-2018 Eğitim öğretim yılı 18 Eylül 2017 Pazartesi günü, okul öncesi, ilkokul birinci sınıf, ortaokul ve imam hatip ortaokullarının 5’inci sınıflarındaki öğrenciler eğitim ve öğretime hazırlanması, okulların açıldığı hafta içerisinde dersler ile eş zamanlı olarak yapılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.