eşya depolama
Öne Çıkanlar Gebelik hesaplama Gebelik testi Tatil cep telefonu 2022 asgari ücret

EDHO 68. bölüm fragmanı ATV 67. son bölüm tamamı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 67. bölümü ATV ekranlarında yayında. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 68. bölümünde neler yaşanacak? EDHO dizisinin 68. bölüm fragmanını ve 67. son bölümünü ATV ekranlarından izleyebilirsiniz.  

Başrollerinde Oktay Kaynarca ile Deniz Çakır'ın oynadığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni bölümüyle 9 Mayıs Salı akşamı ATV ekranlarında olacak.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 67. BÖLÜM ÖZETİ

Rüstem'in kardeşini öldürmesinden sonra masa üyeleri bir karar almak zorundadır. Ünal Kaplan bir kez daha ortaya çıkmıştır. Hızır yaptığı planlar işe şimdilik askıdadır. Hızır'ın yeni planları arasında Rüstem vardır.

Davut'un planlarının yolunda gitmesi onu sevindirir ancak ne olacağını o da kestirememektedir. Ünal düşmanlığın yeni bir bahane daha bulunmuştur. Dengelerin alt üst olmasından sonra Tipi ile eski aşkı Gönül yeniden karşılaşırlar.

Hayriye Ana sonunda Suzi'yi sorguya çekmeye karar verir. İlyas sonunda sevdiğini kabullenecektir. Ancak kötü bir sürpriz yeniden ortaya çıkacaktır.

EDHO SON BÖLÜM İZLE

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.