eşya depolama

İçerde 33. yeni bölüm ilk sahne fragmanı Show TV

İçerde dizisinin 33. yeni bölüm ilk sahne fragmanı yayınlandı. İçerde dizisinin 33. bölüm fragmanını haberimizden izleyebilirsiniz. İçerde yeni bölümünde neler olacak?

Başrollerinde Çağatay Ulusoy ile Aras Bulut İynemli'nin oynadığı İçerde dizisi yeni bölümüyle 8 Mayıs Pazartesi akşamı Show TV ekranlarında yayınlanacak.

İÇERDE 32. BÖLÜM ÖZETİ

Melek'in ölümü ile yıkılan Celal bu olayın sorumlusu Kudret'i öldürmek yerine ona acı çektirmeye karar verir. Ancak işler yolunda gitmez. Yusuf Müdür ile ekibi Celal'in peşindedir. Yusuf Müdür sonunda Melek'in ölümünden sorumlu olarak Kudret'i tutuklar.

Celal ile Kudret'in arasındaki olayı sonlandırmak için Yusuf Müdür yeni bir tak yapar. Mert artık tamamen Celal'in kontrolündedir. Sarp ise çok zor günler geçirmektedir. Melek'i kaybeden Sarp sonunda kardeşi Umut'a ulaşmak için yeni bir yol bulur. Melek ise ardından Umut'un kasetini bırakmıştır. Sarp'ın bu kasetten haberi vardır ancak yalnız değildir.

İÇERDE DİZİ KONUSU

İçerde'de Polis Akademisi'nde okuyan Sarp (Çağatay Ulusoy)  ve Mert (Aras Bulut İynemli) kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi'nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf'a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp'ın en yakın düşmanı ise Akademi'nin diğer göz bebeği Mert olacaktır. 

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiğ İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Uluç Bayraktar yaparken, senaryosunu Ertan Kurtalan ve Toprak Karaoğlu kaleme alıyor.

İÇERDE SON BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.