eşya depolama
Öne Çıkanlar Emeklilik 14 şubat ukrayna savaş Sömestr NOAA

Kalbimdeki Deniz 29. son bölüm tamamı FOX TV

Kalbimdeki Deniz dizisinin 29. bölümü FOX TV ekranlarında yayında. Peki Kalbimdeki Deniz 30. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Kalbimdeki Deniz dizisinin 30. bölüm fragmanını ve 29. son bölümünü FOX TV ekranlarından full tek parça olarak izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Özge Özberk ile Kutsi'nin oynadığı Kalbimdeki Deniz dizisi yeni bölümüyle 20 Mayıs Cumartesi akşamı FOX TV ekranlarında olacak.

KALBİMDEKİ DENİZ 29. BÖLÜM ÖZETİ

Figen'in intihar girişimi herkesi etkiler ama Turgut kızını evlendirme konusunda kararlıdır. Mirat ve Deniz aralarındaki yanlış anlaşılma ve kıskançlığın etkisiyle gergin zamanlar geçirirken, Artun ve Hülya da bu durumdan yaralanmanın yollarını ararlar. Mustafa ve Berke'nin karıştığı kaza, iki aileyi karşı karşıya getirir ve İbrahim, Zahide'nin evini basar. Raşel İngiltere'ye eli boş ve buruk dönerken, Artun Deniz'in sempati ve güvenini kazanmak için adımlar atar. Hülya ise bir yandan Deniz ve Mirat'ın arasını açmaya, diğer yandan Nejat'ı elden kaçırmamaya çalışır. Diyar ilk kez abisi Şirzat'la nerdeyse burun buruna gelir ve kabusu canlanır.  Artun'un yaptığı ince planla Deniz'e evlenme teklif edeceğini Hülya'dan öğrenen Mirat deliye döner.

KALBİMDEKİ DENİZ KONUSU

Deniz bir kadının isteyebileceği her şeye sahiptir. Fakat mutlu ve refah hayatı bir gün kocası hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolunca tepetaklak olur. İki çocuğu ve yaşlı babasıyla çaresiz bir halde ortada kalan Deniz ile ona gerçek aşkı tattıracak ve hayat arkadaşı olacak Mirat’ın yolları büyük bir sürprizle kesişir.

“Bazen hayat seni en değerli incisini sunmak için okyanusun en dibine çeker.”

KALBİMDEKİ DENİZ SON BÖLÜM İZLE

KALBİMDEKİ DENİZ FRAGMAN İZLE

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.