eşya depolama
Öne Çıkanlar tunceli şehit DNAnın keşfi bitcoin piyasas benzin zammı araştırma

Kısmetse Olur 13 Mayıs kim elendi kim geldi? Kısmetse Olur final mi yapıyor?

Ve Kısmetse Olur evinde 13 Mayıs Cumartesi günü yapılacak haftanın finalinde elenecek olan yarışmacı belli oldu. Kısmetse Olur'da bu hafta eleme var mı? Son gelen iddialara göre Kısmetse Olur yarışmasının final tarihi de belli oldu. Kısmetse Olur ne zaman final yapacak?

Kısmetse Olur haftanın finalini 13 Mayıs Cumartesi günü saat 12.30'dan itibaren "kanald.com.tr" adresi üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz.

KISMETSE OLUR 13 MAYIS KİM ELENDİ KİM GELDİ?

Artık Kanal D resmi internet sitesi üzerinden yayın yapan Kısmetse Olur yarışmasında final heyecanı iyice gündeme gelmeye başladı. İnternet üzerinden yayınlanan yeni Kısmetse Olur bölümlerine hayranlar yine fazla ilgi göstermeye başladılar.

Melis ve İlkay aileleri yüzünden kavga etmek zorunda kalmışlardı. Ancak sonradan araları düzeldi. Hatta Melis'in koluna İlkay dövmesi bile yaptırdığı İLKMEL gözlerden kaçmadı. Emre ve Tuğçe arasındaki soğuk rüzgarlar ise esmeye devam ediyor. Adayların çoğunun Didem üzerine gelmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Kısmetse Olur 13 Mayıs km elendi

Haftanın finalinde gelinler evinden ayağa kalkan Rabia olurken damatlar evinden ayağa kalkan Şerif oldu.

Ancak 13 Mayıs Cumartesi haftanın finalinde Seda Akgül'den büyük bir sürpriz geliyor ve evde eleme olmuyor. Yani 13 Mayıs haftanın finalinde Kısmetse Olur evinde eleme olmayacak.

KISMETSE OLUR BİTİYOR MU?

Son gelen bir iddiaya göre ise Kısmetse Olur yarışmasının ne zaman final yapacağı da belli oldu. Ancak bunun sezon finali mi olacağı tam olarak bilinmiyor. Alınan son bilgilere öre Kısmetse Olur yarışması 26 Mayıs Cuma günü final yapacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.