eşya depolama
Öne Çıkanlar Gebelik hesaplama Gebelik testi cep telefonu Tatil yağmur

Kısmetse Olur bugün var mı 2 Mayıs yayınlanacak mı

Kanal D ekranlarının fenomen yarışması Kısmetse Olur'dan beklenen haber geldi. Kısmetse Olur devam edecek mi? Kısmetse Olur yeni bölüm ne zaman? Kısmetse Olur 2 Mayıs var mı yayınlanacak mı?

Kanal D ekranlarının sevilen yarışması Kısmetse Olur'dan beklenen son dakika haberi geldi. Kısmetse Olur programının yapımcısı Haluk Şirin sosyal medya hesabı üzerinden beklenen son dakika açıklamasını yaparak 2 Mayıs Salı gününü işaret etti.

Evlilik programlarının yasaklanmadığını belirten Haluk Şirin 2 Mayıs Salı gününde Kısmetse Olur yarışmasının haftanın finali ile yoluna devam edeceğini belirtti. Haluk Şirin yaptığı açıklamada, "Büyük ihtimalle 2 Mayıs Salı gününde haftanın finali ile yolumuza devam ediyoruz. Bize ilk günden bu yana destek olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.

KANAL D YAYIN AKIŞI 2 MAYIS SALI

Kanal D yayın akışı 2 Mayıs Salı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.