eşya depolama
Öne Çıkanlar Gebelik hesaplama Gebelik testi Tatil cep telefonu 2022 asgari ücret

Survivor 2017 gönüllüler 2 Mayıs kim elendi Acunn

Survivor'da 2 Mayıs Salı akşamında eleme heyecanı yaşanacak. Peki hangi isim adaya veda edecek ve elenecek? Survivor 2 Mayıs eleme adayları kimler? Survivor Gönüllüler 2 Mayıs kim elendi?

Survivor 2017 yarışmasında büyük gün geldi çattı. Survivor 2017'de eleme adayları dokunulmazlık oyunlarında resmen netleşti. 'Survivor'da kim elenecek?' sorusu ve 4 eleme adayı da haberimizde.

Oyunların ardından eleme potasında olan Berna, Anıl, Burçak ve Gökhan isimleri arasından, kimin adaya veda edeceği belli olacak. Survivor 79. bölümü ile 2 Mayıs Salı akşamı saat 20.00'da TV8 ekranlarında olacak.

Survivor'dan son olarak Şahika Ercümen adaya veda eden isim olmuştu. Bu hafta isi dokunulmazlık oyunlarında büyük gerginlik vardı. Tansiyonun arttığı ve heyecanın doruğa çıktığı dokunulmazlık oyunlarını Survivor ünleler takımı kazandı. Bu nedenle Survivor adasına bu hafta gönüllüler takımından 1 kişi veda edecek. Salı günü gerçekleşecek eleme gecesinde 4 eleme adayı yer alacak. Peki Survivor eleme adayları kimler oldu.

Survivor 2 Mayıs

SURVİVOR 2 MAYIS KİM ELENDİ?

Survivor Gönüllüler takımından Berna, Anıl, Gökhan ve Burçak bu haftaki eleme adayları oldu. u durumda Gönüllüler takımı eleme potasına bu hafta dört isim birden yazdırdı. SMS oylamasının sonuçlarının ardından yarın Survivor 2017'ye bir kişi veda edecek.

25 Nisan Survivor 2017 kim elendi?

Survivor'da elenen isim Şahika Ercümen oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.