eşya depolama
Öne Çıkanlar popeyes şikayet savaş son durum trafik kazası mahkum 9 uncu bölüm yağmur

Survivor ALL Star'da AYCANA Acun Ilıcalı Taviz Vermedi!

Survivor ALL STAR'ın son bölümünde Hem programın hemde TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, futbolcu kariyeri olan Aycan Yanaç hakkındaki yeni gelişmeleri bildirdi. AYCAN'ın herhangi bir sakatlığının olmadığını belirten Acun ILICALI akabininde şok edecek ifadeleride kullandı.

İzleyenlerin yarışma başından beri doğru dürüst ortada görünmeyen AYCAN hakkında bilinmeyenler gün yüzüne çıkmaya başladı.


Survivor ALL STAR'ın 30 01 2022 Tarihinde yani Pazar günü ekrana yanısamakta olan son bölümünde ki ada konseyinde konuşma yapan Acun Ilıcalı, Aycan'ın yarışmadan ayrılma durumunun olduğunu herkesle paylaştı.

Aycan Hakkında konuşan acun ılıcalı, Aycanın herhangi bir sakatlığının olmamasına rağmen buradaki zorlu şartlara dayanamadığı ve bundan dolayı yarışmadan çıkmak istediğini bildirebileceğini dile getirdi. Bende bu konu hakkında Çok iyimser değilim açıklamasında bulundu.

Yakında aycan hakkında vereceği kararı açıklayacağını ifade eden acun ılıcalının ne karar vereceği çok merak konusu.


Acun ılıcalı ifadeleri arasında şunları da belirtti.

"Aycan doktor kontrolüne alındı, herhangi bir sakatlığının olmadığı tespit edildi. Ancak Aycan konusunda çok iyimser değilim. Net bir şekilde söylememekle birlikte ayrılması söz konusu olabilir. Herkesin bu şartları kaldırabileceğinden emin değilim. Kesin olmamakla birlikte Survivor'a veda edebilir. Kendisi buna karar verecek. Hiç kimseyi burada zorla tutmuyoruz. Kendisi 'bırakacağım' derse biz de onaylarız. Aycan'ın Survivor'ı bırakması söz konusu. Sakatlık olmadığı için süre çok uzun değil çok kısa süre içinde karar vermesini istedik. Belki yarın Aycan'la ilgili ayrılma kararını size bildirmek durumunda kalabilirim."

Anahtar Kelimeler:
SurvivorSurvivor All Star
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.