eşya depolama
Öne Çıkanlar Sömestr ukrayna savaş Emeklilik Galatasaray Altay şifresiz izle 14 şubat

TV8 Survivor all star 6 Mayıs dokunulmazlık oyununu kim kazandı

Survivor 2018'de bu haftaki dokunulmazlık oyununda büyük heyecan devam ediyor. Kıran kırana geçen mücadelelerde 5 Mayıs Cumartesi gününde dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlülerde eleme adayları belli oldu.

Survivor son bölümde nefes kesen bir dokunulmazlık oyunu ortaya çıktı. 3-0 geriden gelen gönüllüler mücadeleden 10'a 7 galip ayrılmasını bildi. Ünlüler takımında bireysel dokunulmazlık oyununu da Mustafa Kemal Kazandı.

Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı ada konseyine kaldı. Ünlüler takımında yapılan oylama sonucunda 4 oyla Elif ilk sırada yer alırken bireysel dokunulmazlığı kazanan Mustafa Kemal ise Merve'nin ismini verdi.

Survivor Eleme Adayları Kimler?

Ünlüler takımı eleme adayları: Elif, Merve

İkinci dokunulmazlık oyununun da ünlüler takımı tarafından kaybedilmesi halinde, ünlüler takımından bir kişinin adaya veda etmesi netlik kazanmış olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.