eşya depolama
Öne Çıkanlar sürtünme ile hamile pkk açılımı avrupa merkez bankası Kasımpaşa Erkan Trükten

Kiralık aşk 11. bölüm fragmanı müthiş! Kiralık aşk 11. bölüm fragmanı izle...
Kiralık aşk son bölümü ile yine nefes kesti. Kiralık aşk 11. bölümünde bizi neler bekliyor. Defne ve Ömer arasındaki aşk hikayesi nereye gidecek. Kiralık aşk 11. Bölüm fragmanı sitemizde bulabilirsiniz. İşte Kiralık aşk 11. bölüm fragmanı. Kiralık aşk 11. bölüm fragmanı müthiş! Kiralık aşk 11. bölüm fragmanı izle...


Kiralık aşk 11. Bölüm'de bizi neler bekliyor. Defne Ömer'in asistanlığını bırakıp Sinan'ın asistanlığına geçmesi işleri oldukça karıştırdı. Son bölümde Ömer'in gerginliği bekleniyordu ama Ömer Defne'ye çok normal davranıyor. Bölümün sonlarına doğru Ömer fotoğraf çekiminde kullanılan mankenin Defne olduğunu anlıyor ve her şey ortaya çıkıyor.

Kiralık aşk 11. bölüm fragmanı müthiş! Kiralık aşk 11. bölüm fragmanı izle...

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NE OLMUŞTU ! 

Sinan’ın yanında çalışmaya başlayan Defne, bundan sonra Ömer’le aralarının nasıl olacağını kara kara düşünüyor.  Ömer’in kendisine çok kızgın olacağını beklerken hiç de öyle olmuyor. Aksine Ömer’in tavırları, ikilinin arasındaki tansiyonu çok yükseltiyor. Ancak Defne’yi bu sefer bambaşka bir sürpriz bekliyor. Moda dünyasının ağır toplarından Feryal Tümen, Ömer’le açık açık flört ediyor. Bu durum Defne’yi çıldırtıyor! Kıskançlığına hakim olamayan Defne, sürekli kendini Ömer’in dibinde buluyor. 

Neriman, Yasemin yüzünden uğradığı hezimetten sonra, bir sonraki hamlesini düşünüyor. Konuya başka bir açıdan yaklaşmaya karar veriyor. Acaba Neriman’ın aklından bu sefer neler geçiyor?
 
Yasemin’in gündemi ise bambaşka. Bugüne kadar kimsenin Yasemin’e davranmadığı gibi davranıyor İsmail. Ezberi bozulan Yasemin, İsmail’in aklını niye bu kadar meşgul ettiğini düşünmeye başlıyor.
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.