eşya depolama
Öne Çıkanlar DNAnın yapısı okey 101 plus 101 okey plus DNAnın işlevi anal seks zararları

Anne Babalar çocuklara dikkat, ünlü Fast Food şirketi çocuğu hastanelik etti !
Dünya Sağlık Örgütüne göre günlük kullanılması uygun olan tuz miktarı nedir? Ne kadar tuz kullanmalıyız? Çocuklar günlük ne kadar tuz tüketmeli? Anne ve babalar çocuklarınıza dikkat edin ünlü fast food markası kullanılması gerekenden fazla tuz kullanıyor. Buda bir çocuğun hastalanmasına yol açtı!
 
Dünya Sağlık Örgütü; hipertansiyon, kalp hastalıkları, böbrek hastalıkları başta olmak üzere obezite, diyabet ve bazı kanser türlerinden korunabilmek ve kemik sağlığının olumsuz etkilenmemesi açısından günlük ortalama maksimum kullanılabilecek tuz oranını 5 gram olarak belirledi. Dünya Sağlık Örgütü’nün bu verilerine rağmen Türkiye’de kişi başına günlük 18 gram tuz tüketilmekte. Çocuklar ne kadar tuz kullanmalı sorusunun cevabı ise çocukların iyotlu tuz kullanması ile cevap bulmaktadır. Buna rağmen Türkiye’de ünlü bir fast food şirketi çocuk menüsünde tuz kullanımının ayarını kaçırınca bir çocuk hastanelik oldu. Uzmanlar anne  ve babaları çocuklarına fast food yedirme konusunda uyarıyor. Anne ve babalar çocuk sağlığına dikkat etmeli ve güvenilir olmayan özellikle fast food’dan uzak durmalı.
    
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.