eşya depolama
Öne Çıkanlar Gebelik hesaplama Gebelik testi Tatil cep telefonu yağmur

Artık sadece kan vererek akciğer kanserini önceden tesbit edebileceksiniz. Büyük buluş dünyayı şaşırttı.

Çin'li bilim adamları dünyayı sarsan buluşu açıkladı. Sadece kan vererek yapılan bir test sonucunda akciğer kanseri olup olmadığınızı öğrenebileceksiniz. Dünyayı sarsan buluşu çinl'i bilim adamları açıkladı.

Yapılan açıklamda çinli bilim insanlarının üzerinde çalıştığı ve artık erken teşhis edebildikleri buluş kan testi ile olmaktadır şeklinde açıklama yapıldı.

Shiftdelete.net'in yaptığu haberin detaylarına göre,

Çinli bilim insanları, tıpta son derece önemli bir gelişme kaydetti. AKCİĞER KANSERİ ÖNCEDEN TESPİT EDİLECEK Ölüm oranı bir hayli yüksek olan akciğer kanseri için yeni bir çalışma yürüten araştırmacılar, bu kanseri “önceden” tespit edebilen bir yöntem geliştirdi. Özellikle son haftalarda çalışmalarını daha da hızlandıran araştırmacılar, gerçek akciğer hastalarından aldıkları numunelerle akciğer kanserini önceden tespit edebilen bir kan testi geliştirdi. Bilim dünyası için yeni bir ışık olan bu testin doğruluk oranı ise bir hayli umut verici. Bildiğiniz üzere kanseri ilk evrelerinde tespit etmek, hastalar için hayati önem taşıyor. Hem kanseri erken dönemde tespit edebilmek, hem de bir tedavi bulabilmek için uzun yıllardır uğraşan bilim insanları, çalışmalarının karşılığını yavaş yavaş almaya başladı.

Anahtar Kelimeler:
Akciğer KanseriKan Testi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.