eşya depolama
Öne Çıkanlar popeyes şikayet yağmur covid-19 Sömestr mahkum 9 uncu bölüm

Aşırı sıcaklar beraberinde bulaşıcı hastalıkları getirdi!
Dünya Sağlık Örgütü geçtiğimiz günlerde enfeksiyon hastalıkları ve yanık tedavisinde, sıcak havalardan dolayı  bakterilerin daha fazla olacağı için dikkat edilmesi gerektiğini bildirdi.

Mısır'dan yeni bir sıcaklık haberi daha geldi. Mısır Hava Değişim Merkezi Müdürü Hişam Namat bu sene global dünyada görülen sıcaklık değerlerinin dünyanın magma tabakasına kadar işleyebilecek güçte olduğunu bu kadar yüksek güneş sıcaklığının önüne geçilemediğini ve tüm gezegenin zarar gördüğünü bildirdi.

Namat, gezegen zarar görüyor ancak içerisindekiler daha fazla zarar görüyor diyerek açıklamalarına devam etti.

Mısır Hava Değişim Merkezi Müdürü Hişam Namat gezegenimizin 50 dereceye varan sıcaklık değerlerinin daha önceki yıllarda çok nadir olarak görüldüğünü ve kısa süreli olarak devam ettiğinden dolayı sorun olmadığını ancak bu sene sıcaklığın 50 yer küreyi adeta kavurduğunu söyledi.

Sıcaklık yükseldikçe gezegenimizde mikropların daha fazla yer aldığını, bilinmeyen hastalıklardan dolayı ölenlerin bu tür sıcak mikroplar yüzünden öldüğünü açıklayan Hişam Nabat, akıllara olası bir bakteri saldırısı var mı varsa nasıl korunuruz sorularını getirdi.

Sizler için bakterilerden nasıl korunmamız gerektiğini araştırdık işte yapılması gerekenlerden bazıları:

Ellerinizi bol bol yıkayın
Evinizi dezenfekte edin
Grip aşısı vurdurun
Evde sigara içmeyin
Öksürüp aksırırken mutlaka ağzınızı kapatın
Hasta kişilere fazla yaklaşmayın
Güçlü bağışıklık sistemi için iyi beslenin
Gereksiz yere fazla antibiyoktik kullanmaktan kaçının
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.