eşya depolama
Öne Çıkanlar DNAnın yapısı okey 101 plus 101 okey plus DNAnın işlevi anal seks zararları

Bitki çayları bağırsak sistemi için çok tehlikeli!
Büyük Anadolu Hastanesi Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Hilal Mutlu, bitki çayı için aktara koşanları uyardı, miktar önemli hasta olabilirsiniz.

Televizyonda çıkan programlarda yada bir arkadaş tavsiyesiyle aktarlara gidilip alınan bitki çayları bilinçsiz içildiği için hastalıklara sebep oluyor. Üstelik kilo vermek için aldığımız çaylar tek başına bir işe yaramıyor.

Bağırsak sisteminiz çökebilir

Aktarda satın aldığınız bitki çaylarının içeriği bilinmeyen ürünler olduğuna dikkat çeken
Diyetetik Uzmanı Hilal Mutlu,

'Bazıları idrar atımını arttırıyor. Böylelikle bu bitki çaylarıyla kilo verdiğimizi zannediyoruz ama aslında sadece su kaybediyoruz. İnsanların çoğu kilo vermenin aslında yağ kaybetmek olduğunu bilmiyor. Ama bu tür şeylerle sıvı kaybı olduğu için kişiler tartıya çıktıklarında kilo verdiklerini zannediyor. Aslından kaybedilen tek şey sudur. Bu uzmanların önermediği bir şey.' şeklinde konuştu.

Kullanılan bitki çaylarının bağırsak yapısını bozması nedeni ile ishalle sonuçlanan durumlar olduğunu söyleyen
Mutlu,

'Bu da tartıda kilo kaybı olarak görülüyor. Fakat yağ kaybı olmuyor. Bu yüzden doktor kontrolünde bitki çaylarının içeriğini bilerek kullanmalıyız. Sadece bitki çayları kilo vermek için ne uygun ne de etkili bir çözümdür.' dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.