eşya depolama
Öne Çıkanlar okey 101 plus 101 okey plus DNAnın işlevi DNAnın yapısı anal seks zararları

Çekirge bir kez daha bebek dostu hastane seçildi!
BURSA - Çekirge Devlet Hastanesinin 1992 yılında aldığı "bebek dostu hastane" unvanı, bu yıl tekrar Çekirge'nin oldu.

Dünya Sağlık Örgütü tarafından önerilen ve yürütülen program kapsamında, bebeklerin doğumdan hemen sonra emzirilmeye başlatılması, ilk 6 ay sadece anne sütü verilmesi ve 6'ıncı aydan sonra uygun besinlerle beraber emzirmenin 2 yaşına kadar devam etmesi amaçlanıyor. Bu kapsamda hastaneler ziyaret edilerek, uluslararası düzeyde hazırlanmış standart bir form çerçevesinde değerlendiriliyor ve başarılı uygulamalar yapan hastaneler Anne Sütü Komitesi kararı ile "bebek dostu hastane" olarak belgelendiriliyor.

Bu kapsamda Sağlık Bakanlığı, Bursa Çekirge Devlet Hastanesinin 1992'de aldığı unvanı yeniledi.

Bursa Çekirge Devlet Hastane Yöneticisi Uzman Dr. Kayhan Sonkur, "bebek dostu hastane" unvanlarının yenilenmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, emeği geçen sağlık çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.