eşya depolama
Öne Çıkanlar Sömestr ukrayna savaş Emeklilik Galatasaray Altay şifresiz izle

Elektrik akımına kapıldı 2 kez kalbi durdu!
Elektrik akımına kapılan genç 2 kez kalbi durmasına rağmen sağlık ekipleri tarafından hayata döndürüldü. İşte akıl almaz olayın detayları...

Edirne- Keşan'da yaşanan akıl almaz olay, Mustafa Kemal Paşa mahallesi, Arkadaş sokak da bulunan bir evde gerçekleşti.

Evinde banyo yaptıktan sonra ışıkları yakmak isteyen 23 yaşındaki Demirsöken, elektirik akımına kapıldı. Yere yığılan genç eşi tarafından fark edildi. Kocasını yerde hareketsiz yatarken bulan Gül Demirsöken hemen sağlık ekiplerine haber verdi.

Eve gelen sağlık ekipleri, Demirsöken'i kalbi durmuş bir halde buldular. Evde yapılan ilk müdahileyle kalbi tekrar atmaya başlayan 23 yaşındaki gencin, ambulans ile acil olarak Keşan Devlet Hastanesine götürüldüğü sırada tekrar kalbi durdu. Sağlık ekiplerinin büyük çabaları sonucu tekrar hayata döndürüldü.

Hastaneye yetiştirilen Demirsöken, yoğun bakım servisine alındı. Durumu hala ciddiyetini koruyan genç için tedavilerin sürdürüldüğü bildirildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.