eşya depolama

Araba çarpması sonucu Şehit düşen Emniyet Amiri memleketine uğurlandı !
 CİZRE'deki olayları müdahale etmek için yolun karşısına geçmeye çalışan İlçe Emniyet Amiri Namık Kemal Önder'e araba çarpması sonucu şehit düşmüştü.  Van Jandarma Filo Komutanlığı'nın düzenlediği cenaze töreni sonrası memleketi Tokat'a uğurlandı.

Edremit İlçesi'nin Süphan Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde Cizre'deki olayları protesto eden gruba müdahale için olay yerine giden İlçe Emniyet Amiri Namık Kemal Önder, yolun karşısına geçmeye çalışırken bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Önder, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. 

Emniyet Amiri Namık Kemal Önder için bugün Van Jandarma Filo Komutanlığı'nda cenaze töreni düzenlendi. Törene Vali İbrahim Taşyapan, Kara Kuvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak , 2'nci Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel, İl Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, şehidin eşi Semra Önder ve oğlu Abdulsamet Önder katıldı. Şehidin öz geçmişi ve dua okunan törende eşi Semra Önder güçlükle ayakta durdu. Daha sonra omuzlarda bir süre taşınan Şehit Emniyet Amiri Önder'in cenazesi, Türk Hava Kuvvetleri'ne ait uçakla memleketi Tokat'a götürüldü.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.