eşya depolama

Biri Terörist biri Şehit akrabalar ve mezarları yan yana !
 Erzurum Karaçoban ilçesinde şehit düşen Recep Beycur 'un mezarının yanına öldürülen çocukluk arkadaşı PKK'lı Rıdvan İpek'in cenazesi aynı mezarlığa konuldu.

Şehit düşen asker Recep Beycur ile PKK'lı Rıdvan İpek çocukluk arkadaşı olmasının yanı sıra akrabalarda...

Siiir'in Sirvan ile Pervari ilçeleri arasındaki yola döşenen mayının 19 Ağustos günü uzaktan kumanda ile patlatılması sonucu 8 askerle birlikte şehit olan Erzurumlu Recep Beycur'dan sonra Tunceli'de polisle çatışmada öldürülen ve akrabası olan PKK'lı Rıdvan İpek de Karaçoban ilçesine bağlı Kırımkaya köyündeki mezanlıkta toprağa verildi.

ÇOÇUKLUK ARKADAŞI 50 METRE ARAYLA YATIYORLAR

Geçtiğimiz 5 Eylül günü Tunceli merkez Cumhuriyet Caddesi'ndeki Şehit Nahit Bulut Polis Karakolu'na bir arkadaşı ile birlikte saldıran Rıdvan İpek, bir polisi şehit etmiş çıkan çatışmada öldürülmüştü. Malatya Adli Tıp'tan yakınları tarafından alınan pkk 'lı Rıdvan İpek'in cenazesi, 10 Eylül sabah saatlerinde doğum yeri olan Erzurum'un Karaçoban ilçesine bağlı Kırımkaya köyüne getirildi. Güvenlik güçlerinin önlem aldığı teröristin cenaze törenine HDP Erzurum Milletveli Seher Akçınar Bayar da katıldı. İpek, akrabası olan şehit Beycur ile aynı mezarlıkta 50 metre mebafede defnedildi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.