eşya depolama
Öne Çıkanlar DNAnın yapısı okey 101 plus 101 okey plus DNAnın işlevi anal seks zararları

Cem Küçük Yarbay Alkan’a: Fetö ağzıyla konuşuyor, Paralelci!
Star yazarı Cem Küçük kardeşi şehit düşen yarbayın ekranlara yansıyan isyan görüntüleri için Paralelci ithamında bulunarak FETÖ ağzıyla konuşuyor, paralel ağzıyla açıklamasında bulundu.
 
Kardeşi yüzbaşı Ali Alkan’ı PKK’nın hain saldırısı sonucu kaybeden Yarbay Mehmet Alkan’ın ekranlara yansıyan görüntülerinden sonra Cem Küçük ’de yorumlarda bulundu.  Cem Küçük “Burada yarbayın kardeşi şehit oldu. Bizim de şehidimiz. Bütün Türkiye’nin şehidi. Allah rahmet etsin. Ama yarbayın yine de, çok da bir şey demek istemiyorum çünkü zamanı değil,  böyle dememesi lazım. Sen PKK’ya laf etmeyip devletin başındaki bir numaraya, cumhurbaşkanımıza, başkomutana laf ediyorsan nasıl askerlik yapacaksın. Nasıl PKK ile mücadele edeceksin.” şeklinde konuştu.  Cem Küçük sözlerini “Acısı var. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun o yüzbaşımızın. Ama bu şekilde çözüm süreci bilmem nedir diye FETÖ ağzıyla PKK ağzıyla bu lafları söylemenin gereği yok” şeklinde sürdürdü. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.