eşya depolama
Öne Çıkanlar DNAnın yapısı 101 okey plus okey 101 plus DNAnın işlevi anal seks zararları

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan FLAŞ karar!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hükümetin kurulamamasının ardından FLAŞ erken seçim kararı verdi. Meclis Başkanı İsmet Yılmaz ile görüşen Erdoğan resmen erken seçim kararı verdi. Karar FLAŞ bir şekilde resmi gazetede yayınlandı.  Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın saat 11.00’de Ahmet Davutoğlu ile görüşecek.
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Meclis Başkanı İsmet Yılmaz arasında gerçekleşen görüşmenin ardından cumhurbaşkanı Erdoğan resmen erken seçim kararı verdi.  Türkiye tarihinde ilk kez seçim hükümetiyle ve cumhurbaşkanının kararıyla erken seçime gidiliyor. Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmet Yılmaz ile istişare ederek, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nın 104. ve 116. maddelerinin kendisine verdiği yetkiye istinaden, Türkiye Büyük Millet Meclisi seçimlerinin yenilenmesine karar verdiği bildirildi. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarın saat 11:00'de Başbakan Davutoğlu'yla görüşeceği öğrenildi. Seçimin yenilenmesi kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın saat 11.00'de Başbakan Davutoğlu'nu kabul edecek. Görüşmede Erdoğan'ın Davutoğlu'na seçim hükümetini kurma görevini vermesi bekleniyor.  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.