eşya depolama
Öne Çıkanlar Emeklilik Yalnız Kurt ukrayna ovh Fenilketonüri testi

Demirtaş’tan FLAŞ açıklama: 'Yüksekova'da katliam var' !
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş Hakkari Yüksekova ile ilgili twitter hesabından FLAŞ açıklama yaptı. Selahattin Demirtaş Yüksekova’da gerginlik yok katliam var dedi.
 
Selahattin Demirtaş birkaç gündür sosyal medyada gündeme gelen Yüksekova’daki olaylar için sosyal paylaşım sitesi twitterdan açıklamalarda bulundu. Selahattin Demirtaş sosyal paylaşım sitesi twitterdan yaptığı açıklamada polisin Yüksekova’da 4 kişiyi öldürdüğünü ve 20’den fazla kişinin de yaralandığını söyledi. Selahattin Demirtaş medyaya da isyan etti. 90’lardan hiç mi ders almadınız diye soran Demirtaş medyanın susmasının savaşa ortak olmak olduğunu dile getirdi. Selahattin Demirtaş Yüksekova’da gerginliğin olmadığını katliamın olduğunu halka karşı tutulan silahların ters döneceğini ve bu silahları çevirenlerin başlattığı savaşların altında kalacağını söyledi.  Selahattin Demirtaş "Halkın özgürlük arayışını durduracak silahı henüz kimse icat edemedi, denenmiş ve başarı ihtimali sıfır olan yöntemlerden vazgeçin artık." dedi. 

Selahattin Demirtaş twitter paylaşımı:


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.