eşya depolama
Öne Çıkanlar canlı izle Prim Günü alerjik rinit nedir kıvanç tatlıtuğ araştırma

Erdoğan: İhanet edenleri oldukları yerde bıraktık!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Yenikapı’da bir iftar programına katıldı. İftarın ardından önce Abdullah Gül daha sonra da Erdoğan bir konuşma yaptı.

Milletin gönlünü fethetmenin aracıdır

Erdoğan kendisi için her türlü görevin ya da makamın gelecek kavgasından ziyade millete hizmet ederek onun gönlünü almaya yönelik bir araç olduğunu söyledi. Mücadelede ki üstlenilen görevleri garibin elinden tutmak, yoksulu kollamak ve yetime sahip çıkmak olarak tanımlayan Erdoğan bu görevlerin hak ve adaleti sağlamak açısından önemli olduğuna işaret etti. Geleceği ona ait bir hayali olanların kurabileceğini ima eden Erdoğan yaptıkları işin bir gönül işi olduğunu belirtti. Erdoğan bu işi bir kazanç kapısı ya da bir istikbal vasıtası olarak görenlere açıkça seslendiğini söyleyerek onları yaprağın üzerinde ki toza benzetti ve varlıklarının kimse tarafından umursanmayacağına değindi. Bu tip insanların hayırla ya da özlemle anılmadığını hatırlatan Erdoğan 40 yıllık siyasi hayatında üstlendiği her görevde geride kalıcı eserler bıraktığına değindi.

Dostlarımızla bağımızı güçlü tuttuk

Siyasi hayatları boyunca dostları ile arasını iyi tuttuğunu söyleyen Erdoğan ilke ve gelenekleriyle bağını güçlendirdiğini söyledi. Menfaatler sonucu tesadüfen bir araya gelmediklerine de değinen Erdoğan hiçbir zaman da böyle olmadıklarını söyledi.

Vefa bu hareketin kilit taşıdır

Birleştirici güçlerinin muhabbet olduğuna değinen Erdoğan vefanın hareketlerinin kilit taşın olduğunu söyledi. Ahlak ve erdemin davalarının mayası olduğunu söyleyen Erdoğan Yunus Emre’den örnekler verdi. Millete karşı mahcup olmadıklarını dile getiren Erdoğan milletin güvencini sarsmadıklarını söyledi.

İhanet edenleri oldukları yerde bıraktık

Erdoğan davaları boyunca ihanet edenlerin, nefesi kesilenlerin, korkanların ya da egolarına yenik düşenlerin olduğunu da vurgulayarak bu insanları oldukları yerde bıraktıklarını söyledi. Son 12 yılda büyük işler başardıklarını söyleyen Erdoğan ülkeyi istikrar ve güvene kavuşturduklarını ifade etti.
 
 
    
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.