eşya depolama
Öne Çıkanlar DNAnın yapısı okey 101 plus 101 okey plus DNAnın işlevi anal seks zararları

FLAŞ iddia: AKP HDP'den kime bakanlık verecek?
AKP’ye yakınlığıyla bilinen Yenişafak Gazetesi Abdülkadir SelviHDP’den kim bakan olacak? Davutoğlu hangi HDP’liye bakanlık verecek?’sorularını köşesine taşıdı. Aldığı kulisleri paylaşan Selvi geçici hükümet üzerine yazdı. Yenişafak okuyucuları bugün Abdülkadir Selvi’nin yazıları ile siyaset kulisini takip ettiler.
 
 
Abdülkadir Selvi bugün köşesinde HDP’den kimlere bakanlık teklifi yapılacağıyla ilgili olarak kulislerde dönen bilgileri paylaştı. Abdülkadir Selvi HDP’den Gaziantep milletvekili Celal Doğan ile Bitlis milletvekili Mahmut Celadet Gaydalı’nın isimlerinin bakanlıklar arasında geçtiğini savundu. Abdülkadir Selivi’nin aldığı kulis bilgilerine göre HDP’de bakanlık teklif edilecek iki isimde belirlendi.  Yenişafak okuyucuları bugün Abdülkadir Selvi’nin yazıları ile siyaset kulisini takip ettiler. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.