eşya depolama
Öne Çıkanlar Gebelik hesaplama Gebelik testi Tatil cep telefonu 2022 asgari ücret

FLAŞ Melih Gökçek’ten Sıla’ya şoke eden ağır cevap!
Sıla Gençoğlu şehit haberleri ile alakalı olarak twitterdan verdiği tepkiye Melih Gökçek’ten şoke eden ağır cevap geldi. Melih Gökçek Sıla Gençoğlu’ndan utanıyormuş.
 
Artan şehit olaylarına tepki vermek için paylaşımda bulunan şarkıcı Sıla Gençoğlu utandığını söylemiş ve vatan sağolsun demeyeceğini dile getirmişti. Sıla Gençoğlu sosyal paylaşım sitesi olan twitterda  “Bu cinayete suç ortaklığı etmek istemiyorum. Hiç kimselere “Başın sağolsun,Vatan sağolsun” demek istemiyorum. Utanıyorum” ifadelerini kullanmıştı.  Twitter’da aktifliğiyle bilinen hatta bundan dolayı özellikle Ahmet Hakan tarafından çok eleştirilen Melih Gökçek bu paylaşıma Sıla’dan utandığını söyleyerek cevap verdi. Melih Gökçek her zamanki gibi büyük harflerle  “SILA BİZ DE BU ÜLKE DE SENİN GİBİ KADINLAR YAŞADIĞI İÇİN UTANIYORUZ…” diye yanıt verdi.
 
    
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.