eşya depolama
Öne Çıkanlar mahkum 9 uncu bölüm popeyes şikayet yağmur Sömestr 2022 asgari ücret brüt

Haluk Koç’tan şok Erdoğan çıkışı: Yere batsın senin sarayın!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç Erdoğan’a şok çıkış yaptı. Koç Erdoğan’a seslenerek Yere batsın senin sarayın dedi.
 
CHP Genel Başkanı Haluk Koç Erdoğan’ın sarayın yolunu bilmeyenlerle işim olmaz sözlerine sert bir çıkış yaparak yere batsın senin sarayın dedi. Türkiye’nin derdinin Cumhurbaşkanı’nın oturduğu saray olmadığını Türkiye’nin derdinin ateş düşen evler olduğunu söyleyen Haluk Koç Türkiye’nin ateş çemberine döndüğünü ve 13 yıldır ülkeyi yönetenlerin sorumlulukları yokmuş gibi davrandıklarını dile getirdi.
Erdoğan’ın terörden şikayet ederken yüzünün bile kızarmadığını söyleyen Haluk Koç Erdoğan’ın PKK lideri ile silah bırakmadan hukuk devletini çiğneyerek pazarlık yaptığını dile getirdi. Haluk Koç Erdoğan’ı PKK’nın şehir yapılanmalarına göz yummakla itham etti. Hükümetin ektiklerini evlatlarımızın canları ile ödediğinin altını çizen Koç “Bugün ne yazık ki bunların ektikleri bu fırtınanın faturasını, gencecik evlatlarımızla beraber bütün Türkiye ödüyor. Canlarıyla ödüyor. Korkularıyla ödüyor.” İfadelerini kullandı.
Seçim zamanının geldiğini ve seçimle gitmemek için her yolu deneyecek gözü karalıkta olduklarını söyleyen Koç “Türkiye’yi hep beraber bu karanlığın esiri olmaktan kurtarmak zorundayım. Farklılıklarımızı bir kenara koyup, ortak noktada buluşup, milletimizin beklentisini karşılamak zorundayız.” Şeklinde konuştu.
    
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.