eşya depolama

Kemal Kılıçaroğlu sıfırla demedi!
17-25 Aralık’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen yolsuzluk telefonunun internete düşmesinden sonra en büyük tepkiyi Kemal Kılıçdaroğlu vermişti. Sıfırlama tapesi diye akıllara kazınan ve sıfırlamakla bitirilemeyen bir paranın varlığının konuşulduğu telefonda Bilal Erdoğan sıfırlayamadığını söylüyordu. Kemal Kılıçdaroğlu meydanlarda özellikle tekrar ettiği bu yolsuzluklardan sonra kendi kızı ile alakalı ortaya atılan iddialardan dolayı oldukça eleştiriler almış ancak kendisi bu iddiaları reddetmişti. Bu iddialar ortaya çıktıktan sonra bazı insanlar özellikle Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedefe alarak kendisinin yolsuzluğundan bahsetmeye başlamıştı. Sıfırlama tapesini yok sayan isimlerin sende temiz değilsin mesajları ile ortaya dökülen rezalet itiraflarının ardından Kılıçdaroğlu bugün daha önceki siyasilerin yolsuzluk noktasında yaptıklarından farklı bir şey yaptı.

Kızıma haram yememeyi öğrettim

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu kızının ve damadının Ataşehir’deki rezidans iddialarına cevap vermişti. İddiaya göre Kılıçdaroğlu’nun kızının Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile Milletvekili olan eşi İlgezdi’nin dairelerinin bulunduğu rezidansta dairesi vardı. Kemal Kılıçdaroğlu kızına haram yememesini öğrettiğini, kul hakkı yememesini öğrettiğini, hırsızlık yapmadıklarını, alın teriyle kazanarak o eve sahip olduklarını, onlarla gurur duyduğunu ve onları sevdiğini söylemişti.  Bu açıklamalardan sonra ilginç bir adım atarak ailesinin ve kendisinin mal varlığının araştırılması için önerge verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu ailesi için önerge verdi!

Kemal Kılıçdaroğlu basında çıkan iddiaların araştırılarak aklanmasını istediği için meclise verdiği önergede özgür basının demokratik ahlakı temsil ettiğini fakat yandaşlık adına yalan haber yaparak iftiralar atmanın da büyük bir ahlaksızlık olduğunu söyledi. Kemal Kılıçdaroğlu’nun kızının alın teri ile çalışarak 85 metre kare ve 2+1 orta sınıf bir apartmandan daire sahibi olduğunun söylendiği önergede havuz medyasının itibar suikastı yapmaya çalıştığından söz edildi. Basın ahlakının sıfırlandığını da dile getiren önerge Kılıçdaroğlu ve ailesinin her şeyin hesabını verebileceğinden bahsetti. Yandaş basının dile getirdiği iddialardan dolayı da olsa halka herşeyin açıklanması gerektiğini vurgulayan önergede Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Kılıçdaroğlu’nun eşinin, oğlunun ve kızları ile damadı da dahil olmak üzere mal varlıklarının ve bu mal varlıklarının kaynaklarının araştırılması istendi.

REZİDANS
 
    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.