eşya depolama

MHP Lideri Devlet Bahçeli’den Flaş çağrı!
MHP Lideri Devlet Bahçeli il başkanlarına Flaş bir çağrı yaptı. Devlet Bahçeli İl Başkanları’nı flaş bir şekilde Ankara’ya çağırdı!
 
7 Haziran seçimlerinin ardından Türkiye koalisyona kilitlendi. Erdoğan’ın Ahmet Davutoğlu’na hükümet kurma yetkisini vermesinin ardından başlayan görüşmelerde Türkiye hükümet kuramadı ve cumhurbaşkanı 1 Kasım’da erken seçimin hayırlısıyla olacağını duyurdu. Bütün bu gelişmelerin ardından MHP Lideri Devlet Bahçeli’de MHP İl Başkanları’na flaş bir çağrıda bulundu. Devlet Bahçeli yaptığı çağrıda İl Başkanlarını olağanüstü olarak Ankara’ya çağırdı. Erken seçim için talimatlarda bulunacağı düşünülen Devlet Bahçeli bu zamana kadar geçen sürede 15’i aşkın ili ziyaret ederek bilgilendirmelerde bulunmuştu. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.