eşya depolama
Öne Çıkanlar DNAnın yapısı okey 101 plus 101 okey plus DNAnın işlevi anal seks zararları

MHP’den şoke eden AKP açıklaması: Ahlaksız teklif!
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural AKP’nin seçim hükümeti teklifine sert tepki verdi. Oktay Vural bu teklifi ahlaksız teklif olarak nitelendirdi.  Oktay Vural "Seçim hükümetini, Güneş Motel taktikleriyle kurmayı düşünecek kadar bunlar izandan kopmuş vaziyette, siyasi çürümüşlük ve çaresizlik içindeler" ifadelerini kullandı.

Partilere düşer

Oktay Vural
"Anayasa'ya göre bakanlıklar partilere düşer, dolayısıyla partilerin siyasi iradesi olduğuna göre bununla ilgili hiçbir inisiyatif kullanamamasına rağmen işi gücü fitne, fesat. Bir gün hayır düşünün. MHP milletvekillerinden böyle bir ahlaksız ve onursuz teklifi kabul edecek kimse çıkmayacaktır. Ancak sayın Davutoğlu, hükümeti kurmayla ilgili bir tiyo aldıysan, sana bu kabinenin oluşturacağı siyasi temellere uygun önerilerde bulunabiliriz. Üniter devleti yok sayan, PKK'yı güzelleyen, güçlendiren, Çözüm Süreci'ne sahip çıkan, rüşvet ve yolsuzluk mimarı insanlarla, sarayın vesayetini kabul edenlerle çok güzel kabine kurabilirsin." ifadelerini kullandı.

Ahlaksız teklif

Oktay Vural
“Size bakanlık teklifi gelirse tavrınız ne olur" sorusu üzerine Vural, "Böyle bir ahlaksız teklifi sunabilecek birinin Türkiye'nin başbakanı olması da Türkiye'nin ayıbı olur. Yakışanları söyledim, onlarla yol alsın. HDP ile birlikte bakanlar kurulunu oluşturma şerefi ona ait olsun. Bugüne kadar çözüm ortağıydılar bundan sonra da seçim ortağı olarak devam ettirsinler" dedi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.