eşya depolama
Öne Çıkanlar DNAnın yapısı 101 okey plus okey 101 plus DNAnın işlevi anal seks zararları

Öcalan’dan Erdoğan’a şok tehdit: Kaddafi gibi sokakta linç edilirler !
PKK terör örgütünün tutuklu liderlerinden Abdullah Öcalan’dan tehdit eder gibi konuşma. Hatip Dicle’nin paylaştığı yoruma göre Öcalan AKP’yi sonlarının Kaddafi gibi olmaması için uyarıyor. AKP’ye sokakta linç edilebileceklerini söyleyen Öcalan orduya fazla güvenilmemesi gerektiğini söyledi.
 
 
Demokratik Bölgeler Partisi kongresinde konuşan DTK Eş Başkanı Hatip Dicle, "Kürt halkının kazanımlarının ortadan kaldırılması için savaş başlatıldığını" öne sürerek, "Daha önce Sayın Abdullah Öcalan bize söylemişti. Bunlar Ordu denetimde diye çok güvenmesin. Ordu NATO ordusudur. Eğer işler karışırsa bunların sonu Kadafi gibi sokakta linç edilmek olur" dediğini aktardı. HDP Sözcüsü Ayan Bilgen ise, Meclis'e gönderilen savaş tezkeresi için, "Hodri meydan diyoruz, maden halk askerlik şubelerinde savaşa gitmek için kuyruğa girmiş kaldırın zorunlu askerliği isteyen bakanınınız şehit isteyen niyazi olsun" dedi.  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.