eşya depolama
Öne Çıkanlar popeyes şikayet savaş son durum trafik kazası mahkum 9 uncu bölüm yağmur

Android Google'a "Yeter!" dedi
Android tabanlı telefonlarda kullanıcıların canını sıkan işlevsiz Google programlarına artık yer verilmemesi kararı alındı.

Android tabanlı telefonlarda ve cihazlarda bulunan, kullanıcıların kullanmadığı can sıkıcı uygulamalara artık bir son verildi.  Kullanılmayan Google programlarının ne kadar can sıkıcı olduğunun farkına varan Google, yeni Android sürümlerinde bu uygulamaların sayısını azaltacak!

Teknoloji devi Google'ın almış olduğu bu azalma kararına göre eskisi kadar Google uygulamaları yeni Android sürümlerinde görülmeyecek. Yalnızca çok daha genel ve herkes tarafından kullanılan uygulamalar telefonlardaki yerini alacak. Eskiden Google, işletim sistemiyle ilgili akıllı telefon üreticileriyle anlaşma sağlarken kendi uygulamalarının cihazda yer almasını zorunlu tutuyor ve üreticilere herhangi bir tercih imkanı bırakmıyordu. Bundan böyle "bazı" uygulamalar opsiyonel olarak sunulacak ve bu uygulamaları telefona eklemek tamamen üreticinin insiyatifine bırakılacak. Telefona dahil edilmeyen uygulamalar daha sonra Play Store üzerinden indirilebilecek. Bu sisteme ne zaman geçiş yapılacağı hakkında net bir tarih mevcut değil.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.