eşya depolama
Öne Çıkanlar DNAnın yapısı 101 okey plus okey 101 plus DNAnın işlevi anal seks zararları

Angry Birds 2 bir rekora imza attı!
 Yayınlanmasının ardından sadece iki hafta geçen Angry Bırds 2 adındaki oyun, Rovio'nun en başarılı yükselen oyunu oldu. 
Android ve İOS platformlarında tamamen ücretsiz olarak yayınlanmış olan oyun, sadece 2 haftada 30 milyon indirilme sınırını aştı. Rovio'nun yapmış olduğu açıklamalara göre, şimdiye kadar yapmış oldukları uygulamalar arasında en başarılı olanı Angry Birds 2 oldu. 

İki hafta içerisinde zaten 20 milyon barajını aşmış olan oyunun ikinci haftasında da bu başarıyı devam ettirmesi firma adına oldukça sevindirici bir durumdurç 30 milyon kullanıcının 10 milyonu sadece Çin'den gelmektedir. Bu da şaşırtıcı detaylar arasına giriyor. Yeni Angry Birds 2 oyununda 9 farklı bölüm ve 200 farklı seviye bulunmaktadır. Oyun tamamen ücretsiz yalnız çoğu oyunlar gibi uygulama içi satın almalar bulunmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.