eşya depolama
Öne Çıkanlar savaş son durum popeyes şikayet sosyal medya trafik kazası mahkum 9 uncu bölüm

Apple'dan Flaş Hamle ! Apple, O İphone'ları Topluyor !!!
Geçtiğimiz hafta APPLE giyilebilir teknoloji ürünlerinden olan Apple Watch cihazının hacklenmesi ile sarsılmıştı.

Eğer siz de bir İphone 6 Plus kullanıcısı iseniz ve çektiğiniz fotoğraflarınız da bulanıklık yaşıyorsanız ürünlerinizi geri göndermek için Apple sizlere özel bir sayfa hazırlamış durumda.  

Apple, toplanılan telefonların kameralarını ücretsiz olarak değiştirecek. Cihazın kendisinin değiştirilmeyeceği özellikle vurgulanmış.

Sizin telefonunuzda bu sorunun olup olmadığını öğrenmek için Apple’ın hazırladığı sayfaya iPhone 6 Plus’ınızın seri numarasını yazarak öğrenebiliyorsunuz. iPhone 6 Plus’ın seri numarasını öğrenmek için Ayarlar > Genel > Hakkında öğesine dokunarak aygıtınızın seri numarasını öğrenebilirsiniz.

Apple, telefonunuzu servise getirmeden önce yedeklemenizi önermiş. Ayrıca cihazınızda kullanıcı hatasına bağlı (ekran kırılması, sıvı teması vs.) başka bir sorun varsa o sorunlar her zaman olduğu gibi ücrete tabii olacak şeklinde belirtilmiş.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.