eşya depolama
Öne Çıkanlar seda sayan Aziz dizisi Galatasaray Hüseyin Aydın 3 şubat a101

Fiat Egea 169.000 TL ÖTV'siz satılıyor! Yeni Egea model 2022 satışta!

Yeni Egea model 2022 satışta! Fiat Egea 169.000 TL ÖTV'siz satılıyor! Fiat Egea ülkemizde en çok satılan otomobillerden biridir. Bu model ile Fiat markası vatandaşlara önemli hizmetler sunmayı başarıyor. 169 bin TL ÖTV istisnası ile vatandaşlar sıfır Egea otomobil alma fırsatı yakalayacak. Ayrıldığımız her gün bu markanın sunduğu indirim fırsatlarının genişlemesi vatandaşları araba almaya teşvik ediyor.

Araba sahibi olmak isteyenler

Araç sahibi olmak isteyen vatandaşları yakından ilgilendiren ÖTV muafiyetinin devreye girmesiyle birlikte vatandaşlar çok rahat bir şekilde araç sahibi olabiliyor. Son günlerin popüler otomobil sınıfına ev sahipliği yapan Fiat Egea, indirimli ürün yelpazesine bir yenisini daha ekledi. Yönetmeliklere göre vatandaşlara her gün Fiat Egea aile indirimleri sunulmakta, bu sayede vatandaşlar cazip fiyatlarla Fiat otomobil sahibi olma imkanına sahip olmaktadır.

169.000 TL ÖTV indirimi var olmakta

169.000 TL ÖTV yatırımı ile vatandaşlar fırsatlardan ve uygun koşullardan yararlanma imkanına sahip oluyor. Fiat Egea, Türkiye otomobil pazarındaki en popüler otomobil haline geldi. Bu arabalar iyi fiyatlara piyasaya sürülür, araba tutkunları markanın arabalarından keyif almaya özen gösterir.

Özürlülerin
 ÖTV muafiyetinden yararlanıp yararlanamayacaklarını belirleyen en önemli unsur, Özürlü Sağlık Kurulu raporunda belirtilen özür düzeyidir. 2018 yılında yürürlüğe giren yeni yasaya göre %90 ve üzeri engelli kişiler ÖTV'siz araç sahibi olabiliyor.

Bunun sonucunda Türkiye'de
 her yıl 20.000'den fazla ÖTV'li araç satılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.